You are here: Home Ohjeita

Yleinen turvallisuus

South Coast Fishing Adventures tarjoaa asiakkaille käyttöön vuokraveneeksi katsastetun veneen kipparin kanssa. Venettä ei vuokrata ilman kipparia.
  • Veneemme Christina (Trophy 2103) on katsastettu 1+5 henkilölle eli voimme maksimissaan ottaa mukaan kerralla 5 henkilöä
  • Christina on katsastettu III luokkaan joten voimme toimia avomerellä kotimaanliikenteessä. Varustukseen kuuluvat mm. pelastusliivit, pelastusrengas, heittoliina, paukkulautta, ensiapuvälineet, kiinteä ja kannettava VHF-puhelin sekä hätaraketit.

 

Matkustajille on tarjolla säänkestävä vaatetus (kelluntatakki + housut) sekä vedenpitävät kengät ja sukkia, käsineitä ja pipoja.

Kippari esittelee ennen matkaan lähtöä tarpeellisilta osin turvallisuusvarusteet ja mukana olevat pelastautumisvälineet ja niiden käytön.

  • Pelastusliivit
  • Paukkulautta
  • Merkinantovälineet
  • Radiot

Pelastusliivejä tai kellunta-asuja ei ole välttämätöntä pitää päällä kokoaikaa, mutta oman turvallisuuden vuoksi niiden käyttäminen on suotavaa. Mikäli kippari määrää pelastusliivit päälle, on niitä käytettävä.

Ryhmäkoot

Uistelussa voidaan Trophy 2103 veneeseen ottaa kipparin lisäksi 5 henkilöä. Nuori tai lapsi luetaan yhdeksi henkilöksi tässä tapauksessa.

Heittokalastuksessa kokeneita kalastajia voi olla mukana kerralla 4-5 henkilöä. Suositeltavaa on että kerralla kalastavia ei olisi enempää kuin 4 henkilöä.

Maalla tapahtuvien oheistoimintojen osalta maksimi ryhmäkoko on noin 14 henkilöä. Tällöin kuljetukset mantereelta tapahtyvat useammassa erässä, siten että kipparin lisäksi veneessä on kerralla maksimissaan 5 henkilöä.

South Coast Fishing Adventures on verkostoitunut muiden alalla toimivien kalastusoppaiden kanssa ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään kalastusretkiä myös suuremmille ryhmille.

Vesillä liikkuessamme noudatamme hyvää merimiestapaa. Huomioimme ranta-asukkaat sekä paikallisen väestön emmekä aiheuta häiriöitä sillä äänet kantautuvat vesillä varsinkin tyynellä pitkiä matkoja.

Veneessä liikkuminen

Veneseen saa nousta ja siitä poistua vain kipparin antaessa siihen luvan. Kun veneellä rantaudutaan on noudatettava kipparin ohjeita ja toimittava varovaisuutta noudattaen sillä rantakalliot, laiturit jne saattavat olla limaisia ja liukkaita.

Veneen ollessa plaanissa on asiakkaiden oltava kipparin määräämillä paikoilla eikä vapoja ole lupaa pitää käsissä.

Kalapaikkojen läheisyydessä veneen liikkuessa hitaasti on veneessä mahdollista liikkua kipparin luvalla harkiten ja varovaisuutta noudattaen.

Veneen keulakannelle sekä peräkannelle ja laidoille nouseminen on luvallista vain kipparin erikseen antaessa siihen luvan.

Vastuullinen palvelun tuottaja

Tsacon Oy
Y-tunnus: 1966974-0
Tukikohta
Högholmen (60° 25.173'N 26° 2.906'E)
07930 Pernaja

Postiosoite
Annanbackantie 15
04130 Sipoo

+358 400 628648
info(at)trophyfishing.fi
 

Newsflash