South Coast Fishing Adventures

South Coast Fishing Adventures toimii Pernajanlahden rannalla Rönnäsissä Olemme vain tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta itään.

Pernajanlahti on paras paikka lähteä kalastusretkelle asiantuntevan oppaamme kanssa. Alueen kalakannat ovat hyvässä kunnossa ja asiantuntevan oppaamme kanssa mahdollisuudet upeisiin elämyksiin ovat loistavat.

Mökit ovat hyvin varusteltuja nykyaikaisin mukavuuksin omilla keittiöillä, saunoilla ja tulisijoilla.

Rönnäs tarjoaa erinomaiset kalavedet, rauhallisen miljöön perhelomailuun, kokoustyöskentelyyn ja virkistäytymiseen luonnossa.

 

Tervetuloa!

Katso videoita

 

Kalastuspäivä lyhyesti

Oppaan kanssa kalassa

 

Katso esittely kalastuspäivästä

veneen esittely

veneen elektroniikka

tyypillinen saalis

saaripicknik

Kalastus ja majoitus

Kalastus

South Coast Fishing Adventuresin retkituulet vievät nauttimaan meren ja saariston ainutlaatuisesta luonnosta, kalastuksen jännittävästä maailmasta sekä kokemaan suuria elämyksiä.

Varaa tästä kalastus

Kokous

Rönnäs on erinomainen valinta luonnonrauhaa, yksityisyyttä ja kiireettömyyttä arvostaville asiakkaille. Kauniit saaristomaisemat ja viihtyisät huvilat luovat rauhallisen ympäristön työnteolle. 

Tutustu kokouspalveluihin

Catering

Ammattitaitoinen henkilökuntamme valmistaa maukkaat tarjoilut niin arkeen kuin juhlaan vuosien kokemuksella. Suunnittelemme ja toteutamme tarjoilut kokous- ja virkistyspäiviin sekä perhejuhliin ja illanistujaisiin.

Catering-palvelut

AKTIVITEETIT JA OHEISPALVELUT

Miltä kuullostaisi reipas pyörälenkki maisemista nauttien, ihana hemmotteluilta saunalla rentoutuen tai vaikkapa veneretki merituulia tuoksutellen? Järjestämme asiakkaillemme monipuolisesti erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia ja vaihtoehdoistamme löytyy varmasti jokaiselle ryhmälle sopivaa tekemistä.

 

Lue lisää ja varaa

 

 

 

 

 

Katso esittelyvideo tästä

 

 

 

South Coast Fishing Adventures Instagrammissa

Kartta ja osoitteet

Meritie 120 - Joutsen, Lokki, Tiira

 

Näytä ostoskori