Alkaen 826,00 € / vrk

Pihlaja on nykyaikaisin mukavuuksin varusteltu 2-kerroksinen Honkarakenteen hirsihuvila merinäköalalla.

Alakerrassa on avara olohuone, hyvin varusteltu keittiö, ruokailusyvennys, kaksi kolmen hengen makuuhuonetta, takkahuone, kolme wc:tä, pukeutumishuone, suihkuhuone ja sähkösauna. Yläkerrassa on yksi kahden hengen ja kaksi kolmen hengen makuuhuonetta. Takkahuoneesta on käynti katetulle kalustetulle terassille. Olohuoneesta on käynti katetulle terassille sekä laatoitetulle patiolle. Grillaukseen on ulkona kaasugrilli.

Huvila soveltuu hyvin kokous- ja virkistyskäyttöön. Vakiovarusteina on fläppitaulu ja heijastuskangas sekä lisäpöytiä ja tuoleja.

Majoitukseen sisältyy tilauksella ilmoitetun henkilömäärän mukaiset liinavaatteet pedattuina, kylpy- ja kasvopyyhkeet, loppusiivous, korillinen takkapuita, internet-yhteys, soutuveneen käyttö, pelastusliivit, wc- ja talouspaperit sekä puhdistusaineet ja -välineet. 

Lemmikit sallittu erikseen sovittaessa lisämaksusta.

Perustiedot

Kohde0Meritie 146/cottage 8,07750 Isnäs
Lomakohteen tyyppi:Huvila
Asuinpinta-ala:195 m²
Vuoteiden määrä:14
Rakentamisvuosi:1994
Remontointivuosi:2012
Lisätietoja:Mökit ja huvilat ovat vuokrattavissa perhelomailuun, virkistäymiseen ja kokoustyöskentelyyn ympäri vuoden. Hyvin varustelluissa ja huolella pidetyissä mökeissä ja huviloissa on omat keittiöt, saunat ja tulisijat.

Ominaisuudet

Varustelun kuvaus:alakerrassa lattialämmitys, syöttötuoli, kokoustamiseen fläppitaulu ja heijastuskangas, ulkona kaasugrilli (sis. kaasupullon)
Astiastot:20
Pihan kuvaus:merinäköla, metsäluonto, pihalla n. 6 pysäköintipaikkaa
Ranta:meri
Rannan kuvaus:yhteinen ranta-alue, laituri, grillikatos ja soutuveneet muiden mökkien kanssa, polku rantaan lähtee huvilan ja mökki 3 välistä.
Aktiviteettien kuvaus:kalastus- ja veneretkien varaukset, kajakkien, polkupyörien ja lumikenkien vuokraukset arkisin klo 8-16, puh. 0400 714 673 tai info@ronnas.fi

Liikenneyhteydet ja palvelut

Palvelut:Erikseen vuokrattavissa videotykki HDMI- ja VGA-liitännällä. Opastetut kalastus- ja veneretket saaristoon, ohjatut aktiviteetit ryhmille, hyvän olon palvelut ja ateriapalvelut huviloihin. Välinevuokraamosta kajakkeja, polkupyöriä ja lumikenkiä. Tilaukset puh. 0400 714 673 tai info@ronnas.fi
Liikenneyhteydet:Oma auto, taksi
Ajo-ohjeet:Poistu E18 moottoritieltä liittymässä 64 (Vanhakylä/Gammelby). Aja 14 km tietä 1580 Isnäsiin ja kylän jälkeen käänny vasemmalle Rönnäs/Kabböleen. Aja 2,3 km tietä 1580 ja käänny vasemmalle Rönnäsin mökit ja kokoustilat -opasteen kohdalla. Aja 1,5 km Meritietä ja käänny alamäen jälkeen risteyksessä oikealle. Meritie jatkuu oikealle. Aja suoraan eteenpäin ja käänny vasemmalle Kausikämpät -viitoituksen kohdalla. Aja portista nro 146 läpi viistosti vasemmalle huvilalle nro 8.

Välimatkat

Lähimmät suuret kaupungit80 km
Helsinki (länteen)
Kouvola (koilliseen)
Kotka (itään)
Lähimmät pikkukaupungit26 km
Porvoon keskusta, visitporvoo.fi
36 km Loviisan keskusta, visitloviisa.fi
Ruokakaupat36 km
ABC Vanhakylä S-market ja pankkiautomaatti
Koskenkylä K-market
Lähikahvilat/ravintolat19 km
SeaGolf Rönnäs, Kahvila & klubiravintola
4 km Isnäs Café & Bar Tirkku
Golfkenttä1 km
Meren rantaan120 m

Tiedustelut

Rönnäs Seaside Resort
info@ronnas.fi
+358 400 714673
Y-tunnus: 1966974-0
Kauppias
Rönnäs Seaside Resort
info@ronnas.fi
+358 400 714673
Y-tunnus: 1966974-0
Näytä ostoskori